Citaul zilei

Cel ce a ajuns în vârful muntelui, nu a ajuns acolo prin cădere. N.D. Walsch

miercuri, 30 noiembrie 2016

Sunt coleg cu Ioana



 https://2.bp.blogspot.com/-jAZ-O_PbMvI/WDaHflf-u0I/AAAAAAAAJnM/A5ZEH0gcFs4Mtp13gXe_oUk_Tze6XN7GwCLcB/s1600/1.jpg

În perioada 14 - 19 noiembrie 2016 Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat a V-a ediţie a ZILELOR MATEMATICII SĂTMĂRENE.
 
Activități derulate:
1. Cercuri pedagogice, la școlile:
14.11.2016
Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare
Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”
Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”
Liceul Tehnologic Tarna Mare
16.11.2016
Şcoala Gimnazială Vama
17.11.2016
Şcoala Gimnazială „Vasile Lucaciu” Lucăceni
Şcoala Gimnazială Santău
Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei
18.11.2016
Şcoala Gimnazială „Octavian Goga”
Liceul Tehnologic Ardud
Şcoala Gimnazială Viile Satu Mare
18.11.2016, de la ora 14:00
2. Evidențierea și premierea elevilor care au participat la Olimpiada de matematică și la alte concursuri naționale și interjudețene de matematică în anul 2016, în Sala mare a Consiliului Județean:

Această activitate s-a desfășurat în Sala mare a Consiliului Județean Satu Mare. La întâlnire a avut loc o evidențiere a activităților de succes și o popularizare a rezultatelor obținute la olimpiadă și concursuri școlare de profil. Au participat elevi premiați, cu care județul se mândrește, profesorii care i-au pregătit, elevi care învață în școli din mediul rural, alături de profesorii lor de matematică și de părinți, profesori metodiști și profesori din Consiliul Consultativ al disciplinei.
Toți cei care au fost nominalizați ca făcând parte din elita matematicii sătmărene, elevi și profesori, au primit câte un stick și o agendă personalizată, care are în cuprinsul primelor pagini, la loc de cinste, numele lor, concursul la care au participat și premiul obținut.
În mod special, au fost premiați de către dl. Alin Libotean, manager al firmei „Transboard” din Oradea, cu câte o tabletă, toți participanții la Olimpiada satelor din România, de la Cluj Napoca. Dl. Alin Libotean este un fost olimpic la matematică și informatică care nu a uitat promisiunea făcută pe vremea când era participant, de a sponsoriza astfel de concursuri. Cinste lui! Toți ar trebui să gândim la fel deoarece orice investiție în educație este aducătoare de profit.
Cu această ocazie unul dintre cei premiați, elevul Oșan Mihai, astăzi licean, ne-a mărturisit ce a însemnat acest concurs pentru el. Cu mândrie a recunoscut că pregătirea pentru Olimpiada satelor l-a ajutat să ajungă la cel mai bun colegiu, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare. Dar cu și mai mare mândrie a adăugat:
- Sunt coleg cu Ioana! (Ioana fiind medaliata cu bronz la Olimpiada de matematică și singurul elev din Satu Mare care a obținut media 10 la Evaluarea națională 2016, Ioana Roman).

19.11.2016

3. Concurs național de aplicaţii multimedia cu tema: „Matematica între clasic şi modern”
, la Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare, de la ora 09:00.

4. Concurs transdisciplinar „Matematica și mediul”
, dedicat elevilor din clasele V-VI, etapa locală, la școlile:
• Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare,
• Școala Gimnazială Tășnad, 
• Școala Gimnazială Nr.3 Carei,
• Școala Gimnazială Nr.3 Negrești Oaș.

Să ne regăsim cât mai mulți dintre noi anul viitor, la a șasea ediție a Zilelor matematicii sătmărene, să împărtășim împreună bucuria succeselor și realizărilor pe care le vom avea de-a lungul anului care urmează.

SUCCES tuturor!

Niciun comentariu: